Longstay

poolParadiseSamuiVarför inte stanna borta i flera månader? Att stanna länge (longstay) i ett hotellrum eller i en bungalow över de kallaste och mörkaste månaderna är något som blivit ett alltmer populärt alternativ för er som har möjlighet.

Vi har ett specialavtal för extra långt boende med ett hotell på ön Koh Samui utanför Thailands östkust. Hotellet ligger vid lugna Mae Nam stranden och det är bara tio minuter från flygplats och 10 minuter från centrum med butiker och restauranger (gratis transport dagligen till och från Chaweng beach).

Tänk att resa i slutet av september när höststormarna sätter in och landa hemma igen lagom till jul om man känner att det är en högtid man inte vill missa, då är man borta i endast tre månader. Annars kan man helt enkelt resa i slutet av oktober och vara borta över de fem allra mörkaste månaderna. I slutet av mars, när det börjar bli ljusare,  kommer man hem och inväntar våren. I sådant fall är man borta i fem månader.

rumParadiseSamuiFrukost ingår alla dagar i priset, frukostrestaurangen ligger direkt vid havet där man kan sitta på terrassen  i kortbyxor och avnjuta en frukost med kaffe och färska frukter bland mycket annat, samtidigt som en svag havsbris fläktar och man iakttar segelbåtarna som lättar ankar i bukten utanför.
Hotellets standard är 3+, ett bättre mellanklasshotell som är rent och fräscht. Perioden priserna gäller är oktober till april, minimitid är tre månader och skillnaden mellan de olika rumskategorierna är att standardrum är mindre (28 m2) än premiumrum (36 m2) och bungalow (40 m2). Det finns solstolar man kan ligga i på bungalowterrassen och vanliga stolar (se bild) att sitta i på rumsterrasserna/balkongerna. Möblerna i premiumrum är mer rustika och det är större TV. Hotellet har pool (se bild), bar, restaurang, internetcenter där man kan hyra tid vid stationär dator, cykeluthyrning och utlåning av windsurfingbrädor och kanoter.


strandParadiseSamuiPrisexempel där transfer till och från flygplats ingår (priser är ca priser, minimitid är 3 månader):

3 månader inklusive frukost per person i standardrum:
16 000 SEK/person, del i dubbelrum.

3 månader inklusive frukost per person i bungalow:
19 800 SEK/person, del i dubbelrum.

3 månader inklusive frukost per person i
premiumrum:  
31 700 SEK/person, del i dubbelrum.


5 månader inklusive frukost per person i standardrum:
26 500 SEK/person, del i dubbelrum.

5 månader inklusive frukost per person i bungalow:
33 000 SEK/person, del i dubbelrum.

5 månader inklusive frukost per person i premium rum:
52 800 SEK/person, del i dubbelrum.


Priserna är exklusive flyg från och till Skandinavien. Kontakta oss för mer information!


© Rubinresor 2009-2018