Bröllopsresor

strandbrllopVi har flera exotiska resmål med romantiska platser som passar perfekt för smekmånader , det är också möjligt att arrangera vigselceremoni på flera av dem. Det kan till exempel vara på stranden, i en liten paviljong eller i en tropisk hotellträdgård.

Vi hjälper med att arrangera dekorationer, champagne, professionell fotograf, mottagning, logi för bröllopspar och medföljande resenärer. Det går till och med att få en egen bröllopskoordinator på några platser. Vi ser även till att alla detaljer, som ger en perfekt helhetsupplevelse, ordnas. Det kan exempelvis vara att blommor strös ut, kontakt med vigselförrättare, att önskemål framförs till fotograf, stolar på ceremonin finns för alla, om avskild plats önskas eller någonting annat.
På några platser finns färdiga bröllopspaket där mycket av det som nämnts ovan ingår. Oavsett får alla som bokar bröllopsresa med Rubinresor en flaska champagne/mousserande vin på rummet vid ankomst.

Viktigast är att det hela blir en minnesrik upplevelse för all framtid och att ni känner er nöjda. Just därför rekommenderar vi att ni noga tänker igenom vad ni vill och dessutom är medvetna om att inför en sådan här dag ska man inte skära alltför mycket i kostnader, ett ”lågbudget” bröllop blir ofta inte det fantastiska som från början önskades. För att hålla kostnader nere är det i sådant fall kanske bättre att bo något enklare under resten av resan men att satsa ordentligt på själva bröllopet.

bfllopsresa
Vi vet var det blir bra och hur det blir bra när man tänkt sig ett bröllop och/eller smekmånad, och det delar vi gärna med oss utav. Vår ambition är att ni som gifter er står i centrum och att det hela känns väldigt exklusivt.

Ett bröllop är en väldigt speciell händelse, låt drömmar om ett romantiskt sagobröllop bli verklighet, det är faktiskt möjligt!

Välkommen att kontakta oss på Rubinresor!

För fler bröllopsfoto, klicka här http://www.facebook.com/media/set/?set=a.200645953296675.55555.125988404095764&type=1

© Rubinresor 2009-2018