pdf32
BIla_-_Florida_fr_barn
OrlandoRes runt i solskensstaten Florida bland nöjesparker och ändlösa stränder. Programmet är speciellt anpassad för barn, färdväg är i första hand vald med tanke på barnens intressen.

FÄRDVÄG: Orlando – Tampa – Sarasota – Fort Myers – Miami beach – Fort Lauderdale – Saint Augustine – Orlando airport.

DAG 1-5 ORLANDO
Det finns hur mycket som helst att göra i Orlando med närområden. Det finns något för alla, några exempel är Downtown Disney med över 170 olika platser för shopping, äta eller nöjen. Universal Studios som tar er med I filmens värld, äventyrslandet Universal‘s Islands of Adventure samt vattenparkerna SeaWorld och Aquatica.

DAG 6-7 ORLANDO-TAMPA-SARASOTA (körsträcka ca 220 km)
Fortsätt upptäckterna i Florida, Busch Gardens nöjespark med Afrika som
tema och fortsätt till Sarasota och öarna där två nätter spenderas
direkt vid Mexikanska gulfen.CapeCanaveral

DAG 8-10 SARASOTA-FORT MYERS (ca 170 km)
Fort Meyers erbjuder några av delstatens bästa stränder. Naturen med fåglar, delfiner, havssköldpaddor och andra djur är enastående. Darling National Wildlife Refugee är ett av Nordamerikas största mangroveskogsområden. Man kan också ta färja till härliga Key West.

DAG 11-12 FORT MYERS-MIAMI BEACH (ca 250 km)
Miami Beach är världsberömt ochi South Beach finna oändligt med utomhuscaféer, restauranger och gallerior. Jättelika milkshakes och glasskombinationer i alla färger finner man där. Ghirardellis choklad är berömt i hela USA och där kan man inte få nog av allt som är stort och gott! Sightseeing båtar och flytande restauranger finns en hel del som utgår från Miami Beach. På Miami Seaquarium är det uppvisningar dagligen med delfiner och späckhuggare(killer whales). Träskmarkerna i Everglades är ett måste för många, att åka så kallad luftbåt över vattendragen med alligatorer bara några meter från båten är en upplevelse.

DAG 13 MIAMI BEACH-FORT LAUDERDALE-KENNEDY SPACE CENTER-SAINT AUGUSTINE (ca 530 km)
Fort Lauderdale är en mycket omtyckt badort. Staden andas charm och kultur. Längs Florida_och_SdernRiverfront och Las Olas Boulevard finns museum, glassbarer, konstgallerior, caféer och rader av originella butiker.
Kennedy Space Center visar rymdfarkoster och historik med information och modeller av samtliga Apollo raketernas månfärder med mera. Det finns simulatorer att pröva och det bjuds på filmer och shower med eld och ljud.

DAG 14 ST. AUGUSTINE-ORLANDO INTERNATIONAL AIRPORT (ca 170 km)
Stanna till vid legendariska Daytona beach där världsberömda bil och motorcykeltävlingar körs på stranden.


Alla våra bila program har väl anpassade dagsetapper och hotellen är förbokade för att göra allting smidigare, det är både tryggt och bekvämt! Man behöver inte bekymra sig om att söka logi utan kan koncentrera sig på resvägen samt de platser som besöks.

Prisindikation 9 790 SEK per person, del i dubbelrum, exkl. frukost.

I priset ingår:
Hyrbil alla dagar(bil hämtas och lämnas på flygplatsen) med obegränsad körsträcka, skatter och vägavgifter, nödvändig försäkring som även gäller för tredje part. Karta, förteckning över trafikmärken i Nordamerika och vägbeskrivning till samtliga hotell(på engelska) som fås när bilen hämtas. Hotellövernattningar enligt program (frukost ingår inte men går att få på hotellen och betalas då på plats).

Bensin, entreavgifter, parkeringsavgifter och färjebiljetter etcetera ingår inte i priset utan betalas på plats.
Det finns möjlighet för uppgradering till GPS system och större bil, t.ex. cabriolet eller SUV (mot avgift), som bokas genom oss innan avresa. Vistelsen kan också förlängas med obegränsat antal dagar.

Valuta: US dollar. Internationella bankkort accepteras allmänt.
El: 110 V, adapter behövs på de flesta platser.
Dricks: Är mycket vanligt på all service som hotell, restaurang, taxi, lokalguide, etc. (15-20%)
Pass/Visum: Giltigt pass med giltighetstid om minst 6 mån efter avresa. Svenska medborgare behöver inresetillstånd, som registeras på internet (https://esta.cbp.dhs.gov) senast 72 timmar före avresan. 
Övrigt: För att hyra bil i USA är minimiåldern 21 år och man måste ha haft körkort i minst 1 år.

Klicka här för PDF

© Rubinresor 2009-2018